dimarts, 5 abril 2016

El cuiner Fermí Puig parla sobre el boom gastronòmic de Catalunya dels últims 35 anys

El cuiner Fermí Puig parla sobre el boom gastronòmic de Catalunya dels últims 35 anys
Un dels millors cuiners de Catalunya i comunicador gastronòmic, Fermí Puig, va visitar ahir Agramunt on va oferir la conferència 'Cuinetes', en el marc de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran d'Agramunt. En la conferència, el cuiner va explicar el boom gastronòmic que ha sofert Catalunya durant els últims 35 anys: "Farem una pinzellada sobre el que molta gent es pregunta, i és com és possible que hi hagi cuiners catalans de ressò mundial, com hem arribat aquí i perquè tot això ha passat en 30-35 anys".



A part de la conferència d'ahir, cal recordar que l'Aula Universitària prepara una sortida a l'Arboretum de Lleida pels inscrits al curs, que tenen temps per inscriure's fins aquest dijous.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

  • 20°C
    DC
  • 20°C
    DJ
  • 18°C
    DV
  • 18°C
    DS
  • 18°C
    DG

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.

Vídeo destacat