dimecres, 20 abril 2016

El primer certamen literari Josep Bertran de Xocolata Jolonch es celebrarà al maig

El primer certamen literari Josep Bertran de Xocolata Jolonch es celebrarà al maig
Torrons Vicens organitza aquest any el primer certamen literari Josep Bertran, en memòria del periodista agramuntí que va morir l'any passat. El certamen es celebrarà el 21 de maig junt amb el concurs de dibuix que es feia cada any, coincidint en el marc del dia Internacional dels Museus. Núria Briansó, cap de comunicació de Torrons Vicens, explica a qui va dirigit el concurs i els textos que es poden presentar: "Està obert a tothom i els escrits han d'estar lligats a la xocolata. Poden ser rodolins, sempre sense superar els 140 caràcters, perquè això després ho editarem i farem la col·lecció de cromos que antigament havia tingut xocolata Jolonch, i en farem les il·lustracions".



Amb aquest certamen també es vol recuperar la tradició dels cromos a les tauletes de xocolata, ja que des de Torrons Vicens volen que la gent jove conegui aquesta tradició. Núria Briansó es mostra satisfeta per la celebració d'aquest certamen literari: "La veritat és que estem molt contents. Per nosaltres es molt important fer aquest reconeixement a la figura del Josep Bertran junt amb la col·laboració del seu germà, Ricard Bertran, que ens està ajudant a tirar el projecte endavant. Pensem que per la gent d'Agramunt és un bon acte".



Les bases del concurs es poden trobar al Facebook de Xocolata Jolonch i Torrons Vicens. Els interessats poden enviar els seus dibuixos o textos fins el dia 16 de maig a certamenjosepbertran@vicens.com, o presentant-los a la botiga de Torrons Vicens o Xocola Jolonch.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 80%
humitat: 90%
vent: 10km/h SO

  • 10°C
    DJ
  • 16°C
    DV
  • 16°C
    DS
  • 21°C
    DG
  • 23°C
    DL

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.

Vídeo destacat