dimecres, 27 abril 2016

Torrons Vicens presenta tres noves varietats de torró a Alimentària 2016

Torrons Vicens presenta tres noves varietats de torró a Alimentària 2016
L'empresa Torrons Vicens ha presentat, en el marc de la Fira Alimentària 2016, tres noves varietats de torró creades pel xef pastisser Albert Adrià. Les varietats són el Torró de Curry i maduixa; el torró de trufa blanca d'Alba i el Torró de coco Thai.



Des del dilluns i fins demà, Barcelona celebra la Fira Alimentària, el certamen que reuneix als professionals de la indústria de l'alimentació, les begudes i la gastronomia i on es presenten les últimes tendències i la internacionalització del sector. Amb la presentació d'aquestes tres noves varietats, Torrons Vicens continua la col·laboració iniciada el 2013 amb Albert Adrià, amb la que s'han presentat moltes novetats que combinen la selecció dels ingredients, l'alta gastronomia i la tradició del torró.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

21°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 35%
vent: 10km/h NE

  • 30°C
    DL
  • 27°C
    DT
  • 26°C
    DC
  • 30°C
    DJ
  • 32°C
    DV

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.

Vídeo destacat