dijous, 26 maig 2016

La xocolata d'Agramunt, present al Campionat de Catalunya de formació professional d'hostaleria

La xocolata d'Agramunt, present al Campionat de Catalunya de formació professional d'hostaleria
La xocolata a la pedra d'Agramunt serà un dels ingredients principals del Campionat de Catalunya de formació professional d'hostaleria, que es celebra aquest dijous a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida. Els alumnes mostraran les seves habilitats en l'especialitat de la cuina elaborant diferents mòduls: aperitius, segons i postres. El pollastró serà l'ingredient principal dels segons i la xocolata a la pedra d'Agramunt ho serà del postre.

La competició compta amb un jurat de prestigi en la hostaleria com són Mercè Camins, cuinera i propietària del Restaurant Casa Mercè de Fontdepou (Lleida) o Christian Escribà, pastisser i propietari de la Pastisseria Escribà (Barcelona).

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

30°C

molt ennuvolat
prob. precipitació: 20%
humitat: 50%
vent: 0km/h C

  • 31°C
    DV
  • 33°C
    DS
  • 32°C
    DG
  • 32°C
    DL
  • 30°C
    DT

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.

Vídeo destacat