dimarts, 18 abril 2017

El IV Pla de Polítiques de Dones de l'Urgell, a punt

El IV Pla de Polítiques de Dones de l'Urgell, a punt

El Consell Comarcal de l'Urgell ha finalitzat l'elaboració del IV Pla de Polítiques de Dones de la comarca de l'Urgell, 2017-2020, un pla que ha de servir per reflectir les desigualtats en els diferents àmbits econòmics i socials de la comarca de l'Urgell i a la vegada,  proposar mesures i accions per a intentar disminuir o eliminar aquestes diferències. També es planteja com a objectiu incrementar la presència de la dona en tots els àmbits on es detecti una mancança i donar suport a les dones, tant de manera personal com col·lectiva. El pla s'estructura en l'anàlisi de diferents àmbits d'actuació, com pot ser la participació i associacionisme; la cultura i oci; l'educació, la formació i el treball; la salut i la qualitat de vida; la immigració i cohesió social i, finalment, la intervenció contra la violència de gènere.

L'elaboració del pla ha estat a càrrec de l'empresa Òptima Business de Lleida i ha comptat amb el suport tècnic de l'Àrea de la Dona del Consell Comarcal. Un dels objectius principals del pla és fer-ne difusió a totes els agents públics i privats del territori perquè el puguin utilitzar per dur a terme activitats i actuacions que empoderin les dones, que incrementin la seva presència i participació  en els diferents àmbits de la vida laboral, social, política i cultural i que fomentin l'equitat  i la igualtat de gènere.  

L'altre objectiu principal és que tant els ajuntaments, com les entitats públiques i privades treballin conjuntament, en xarxa, per tal de coordinar-se amb  les accions que s'organitzen.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

15°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 10km/h E

 • 27°C
  DV
 • 27°C
  DS
 • 29°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 24°C
  DT

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.

Vídeo destacat