divendres, 6 octubre 2017

Torrons Félix aposta pels torrons d'autor per desentacionalitzar el producte

Torrons Félix aposta pels torrons d'autor per desentacionalitzar el producte

Torrons Félix presentarà, com cada any, els torrons clàssics a la Fira del Torró, tot i que també es fa una aposta decidida pels torrons d'autor, una línia que serveix per desestacionalitzar el producte. Ho explica la representant de l'empresa, Zoe Valero: "De cara a la temporada de Nadal seguim fent les varietats clàssiques i també les varietats que nosaltres només elaborem per la temporada de Nadal, com els massapans o guirlatxes. Però com que anem cap a la desestacionalització del producte, també tenim una línia de torrons d'autor, que és una línia que són especialitats selectes amb varietats de xocolates i aquest és el nostre punt diferencial".

Actualment, Torrons Félix està elaborant ja els torrons per aquesta campanya de Nadal, que es comencen a produir un cop arriba l'ametlla i l'avellana nous de temporada.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

-3°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 95%
vent: 5km/h S

  • 10°C
    DL
  • 9°C
    DT
  • 7°C
    DC
  • 8°C
    DJ
  • 6°C
    DV

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.

Vídeo destacat