divendres, 10 novembre 2017

Esmorzar popular al celler Mas Blanch i Jové

Esmorzar popular al celler Mas Blanch i Jové

El celler Mas Blanch i Jové celebrarà aquest proper diumenge, 12 de novembre, el dia de l'enoturisme europeu amb una sardinada popular gratuïta que inclourà també un tast de vins i on es podrà tastar el primer oli verd de Molí del Set, un oli verd, ecològic, elaborat en fred sense centrifugació i sense filtrar. 

L'esmorzar serà entre tines plenes de vi en plena maceració. El celler va acabar la verema fa tot just dues setmanes. Durant més d'un mes se veremat a mà els 50.000 kg. de raïm procedent de les 16 hectàrees de vinya ecològica que té el celler. La collita d'enguany, asseguren des del celler, ha estat d'una excel•lent qualitat malgrat la gelada de principis de primavera i la sequera que ha provocat una disminució d'un important 15 per cent% de Kg. respecte anys anteriors.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

  • 18°C
    DV
  • 18°C
    DS
  • 11°C
    DG
  • 10°C
    DL
  • 10°C
    DT

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.

Vídeo destacat