Resuming podcast

12 de Octubre de 2024 a les 14:38

Marcos Días, de la pastisseria Rossana, guanya el primer campionat nacional de Torró Creatiu Mestre Àngel Velasco

Compartir

El gerent de la pastisseria Rossana, de Calafell, a Tarragona, ha sigut el guanyador del primer Campionat Nacional de Torró Creatiu Mestre Àngel Velasco’, organitzat per Torrons Vicens en el marc de la 35a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. Un jurat ha valorat la seva proposta, Textures de Vainilla, com el torró creatiu guanyador d’aquest concurs, on s’hi van presentar més de 50 propostes de tot el territori espanyol. El guanyador s’endú 5.000 euros i Torrons Vicens es compromet a donar a conèixer la recepta guanyadora i comercialitzar-la.

 El segon i tercer classificats han estat Eric Ortuño, mestre pastisser de L'Atelier (Barcelona) i Jordi Grau Lamarca, xef executiu de l'Hotel Hermitage Resort & Spa (Soldeu, Andorra).

Els altres finalistes que han arribat a la final han sigut Noelia Canto, mestra pastissera de la Postrería de Noe (Lugo) i Arnau Triola, cap de pastisseria del Castell de Perellada Restaurant (Girona).

El jurat ha estat format pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Òscar Ordeig; pel propietari de Torrons Vicens, Ángel Velasco (fill); el prestigiós xef pastisser Albert Adrià; el crític gastronòmic José Carlos Capel; la xef Lucía Freitas; el xef pastisser Jordi Bordas; i el divulgador gastronòmic Jonathan Armengol.