Resuming podcast

8 de Octubre de 2024 a les 8:00

Torrons Fèlix ja prepara la temporada de torró amb els clàssics de sempre i les innovacions amb xocolata

Compartir

Torrons Fèlix ja té l’obrador en marxa per tal d’elaborar les tauletes de torró que presentaran a la 35a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra. Als clàssics de sempre i al Torró d’Agramunt, se li sumen les innovacions amb la línia de torrons d’autor, que són els productes que combinen elaboracions de trufats en format de torró. A més, des de Torrons Fèlix també han apostat per la innovació en el món de la xocolata, fent productes pensats per degustar cacaus de diferents orígens en diferents formats i textures.

Pel que fa a la Fira, a part de la presència al seu stand, Torrons Fèlix també participarà a les diferents activitats que s’organitzen. Per una part, la segona generació de Torrons Fèlix, Zoe Valero, participarà a la primera edició de l’Acadèmia del Torró, que tindrà lloc el divendres al matí. Per la seva part, farà una intervenció sobre els inicis del torró i la seva evolució, per tal que els alumnes dels cicles formatius que hi participin coneguin d’on arranca la tradició torronaire: “Ara estem on estem però hi ha uns inicis i una història al darrera. El Torró d’Agramunt segueix perdurant en aquesta història i seguim un llegat que ens van deixar els antics torronaires i és important que en fem esment”.

 

Juntament amb Zoe Valero, també hi haurà les formacions de David Gil (I+Desserts) i Josep Maria Ribé, Chef director de la Chocolate Academy BCN i Millor mestre xocolater d’Espanya 2005.

Fora de l’Acadèmia del Torró, Torrons Fèlix oferirà dues activitats més a la Fira. Per una part, una sessió a l’Aula del Gust amb el títol ‘El torró i les seves possibilitats’, que farà juntament amb Borja López. La sessió tindrà lloc el dissabte, 12 d’octubre a les 16.30 h.

Per altra part, Torrons Fèlix també estarà present a l’Aula del Tast, amb un maridatge entre torrons d’autor i vins del Celler Montsec. Aquesta sessió tindrà lloc el diumenge, 13 d’octubre, a les 17.15 h.