10 de Octubre de 2024 a les 8:00
Torrons Roig serà present un any més a la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra amb totes les seves especialitats, tal i com indica Marc Roig, quarta generació d’aquesta empresa centenària: “Aquest any ens hem decidit centrar en allò que se’ns dona millor, i són els torrons tradicionals que ens han acompanyat durant més de 100 anys a la nostra família. Pensem que, especialment en aquesta època de tants canvis i innovacions, els clients també busquen els sabors clàssic que els recorden a la seva infància i al Nadal de sempre”.
És per aquest motiu que, des de Torrons Roig, s’han enfocat en seguir perfeccionant les seves receptes originals, cuidant encara més la qualitat dels ingredients i dels processos artesanals que utilitzen per l’elaboració de les diferents varietats de torrons.
Junt amb els sabors tradicionals, Torrons Roig també tindrà al seu stand les últimes creacions, com el torró del centenari, un cremós amb ametlla i diferents textures de xocolata o el torró cremós de carquinyoli.
A part de la presència al seu stand, Torrons Roig també participarà de l’Aula de la Xocolata i el Vi, amb una sessió en la que es maridarà xocolates de Torrons Roig amb vins premiats de la DO Costers del Segre.