Resuming podcast

7 de Octubre de 2024 a les 8:00

Virginias presenta les novetats en torrons sense sucres i la millor pasta de té a la Fira del Torró

Compartir

Virginias presentarà, a la 35a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, les noves propostes de la gamma de torrons sense sucres afegits. Entre les noves incorporacions destaquen el Mousse de Torró Tou banyat en xocolata, tal i com indica el director general de Virginias, Àngel Jubete: “És un producte molt tou i que portarà un embolcall de xocolata i que, a la vegada, no portarà sucre. És un producte que en textura en boca és molt suau”.

L’altra novetat en sense sucre és el torró de Tiramisú, inspirat en les famoses postres italianes. En la gamma Sublime, es presentarà un torró que és una fusió entre el torró d’Agramunt amb un mousse d’avellana i melmelada de cítrics amb xocolata blanca i pols de gingebre.

Virginias presenta també la seva nova gamma de galetes sense sucres afegits. La nova gamma de galetes ofereix una selecció variada amb opcions que combinen la xocolata amb el gingebre, el coco o la taronja, tradicionals com les de civada o les de sarrací que no contenen gluten.

Una altra de les presentacions que es farà a la fira serà un nou substitut del sucre, que ofereix un 75% menys de calories que el sucre tradicional i un 65% de contingut de fibra. Aquest producte pot utilitzar-se en la mateixa proporció que el sucre convencional.

A més de les novetats presentades al seu estand, Virginias també formarà part de diverses activitats de la Fira. Una de les més destacades tindrà lloc el diumenge 13 d'octubre a les 11:45h, quan a l'Aula del Gust es durà a terme un showcooking de la mà de Jordi Farrés, mestre xocolater i director de programes dolços del Culinary Institute of Barcelona (CIB) i Àngel Jubete. Durant la sessió, els assistents podran gaudir de l'elaboració i la degustació de la que ha estat reconeguda com la millor pasta de te artesana d'Espanya el 2024. El dolç es diu Ámber, per la seva inspiració en el refinat treball de l'ambre en joieria i ha estat una creació d'El Taller de Virginias en col·laboració amb Farrés.

El diumenge 13 d'octubre, a les 19.00h, l'Aula de la Xocolata i el Vi de la fira acollirà una sessió de tast i maridatge amb la Xocolata d'Agramunt a la Sal, la Xocolata d'Agramunt Azteca i la Xocolata d'Agramunt 70% Cacau.

A més, aquest any, les persones que s'acostin al seu estand podran fer una degustació de les novetats i els productes més destacats des de les 10.00h del matí fins a les 21.00h de la tarda de dissabte i diumenge.