El cuiner Fermí Puig parla sobre el boom gastronòmic de Catalunya dels últims 35 anys
Un dels millors cuiners de Catalunya i comunicador gastronòmic, Fermí Puig, va visitar ahir Agramunt on va oferir la conferència 'Cuinetes', en el marc de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran d'Agramunt. En la conferència, el cuiner va explicar el boom gastronòmic que ha sofert Catalunya durant els últims 35 anys: "Farem una pinzellada sobre el que molta gent es pregunta, i és com és possible que hi hagi cuiners catalans de ressò mundial, com hem arribat aquí i perquè tot això ha passat en 30-35 anys".
A part de la conferència d'ahir, cal recordar que l'Aula Universitària prepara una sortida a l'Arboretum de Lleida pels inscrits al curs, que tenen temps per inscriure's fins aquest dijous.
A part de la conferència d'ahir, cal recordar que l'Aula Universitària prepara una sortida a l'Arboretum de Lleida pels inscrits al curs, que tenen temps per inscriure's fins aquest dijous.