divendres, 29 d’abril 2016

Nou conveni de pràctiques entre ajuntament, institut i empreses d�Agramunt

Nou conveni de pràctiques entre ajuntament, institut i empreses d�Agramunt
L'Ajuntament d'Agramunt, l'Institut Ribera del Sió i quatre empreses d'Agramunt han signat un any més un conveni de pràctiques que permetrà a cinc alumnes del centre educatiu la realització de pràctiques en aquestes empreses. Els alumnes formen part de l'aula oberta, en la que hauran de realitzar 200 hores de la seva formació fora del centre educatiu, aprenent algun ofici.

A causa de l'èxit d'aquesta experiència en anys anteriors, l'Ajuntament d'Agramunt es valora molt positivament la renovació d'aquest conveni i agraeix la bona predisposició de les empreses locals que acolliran aquests cinc estudiants, dos en un taller mecànic, un en un restaurant, un altre en un taller de xapa i pintura, i l'últim en una empresa de pintura i decoració.

L' experiència s'ha dut a terme en els últims anys, i el resultat ha sigut molt positiu. Aquestes pràctiques serveixen per complementar la formació dels alumnes al mateix temps que permet a les empreses col·laboradores formar possibles futurs treballadors.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

13°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 45%
vent: 0km/h C

 • 23°C
  DS.
 • 23°C
  DG.
 • 22°C
  DL.
 • 22°C
  DT.
 • 27°C
  DC.

En directe

Els Informatius