dimarts, 3 de maig 2016

El Club Ciclista Agramunt organitza la sortida a Montserrat

El Club Ciclista Agramunt organitza la sortida a Montserrat
Com ja va sent habitual als últims anys, el Club Ciclista Agramunt organitza una sortida per aquest dissabte 7 de maig a Montserrat. Està previst que es surti ben aviat d'Agramunt a dos quarts de set del matí i s'arribi a Montserrat al voltant de dos quarts de quatre de la tarda per dinar allà. Jordi París, president del Club Ciclista d'Agramunt explica el principal atractiu de la sortida: " És una sortida molt atractiva, és una època de l'any molt maca, els camps estan molt bé, veurem sortir el Sol com qui diu, i el fet d'arribar a Montserrat també és molt maco".

La sortida serà d'uns 100 quilòmetres aproximadament, i es pot optar per per fer-la en BTT o en bicicleta de carretera. Jordi París explica que tot i ser moltes hores damunt de la bici, es van fent parades i no es fa pesat: " Són moltes hores, però es fan bé. Es van fent a poc a poc, es van fent en grup, es va parant, ens anem divertint, explicant acudits, històries. És una ruta molt maca. S'ha d'estar una mica preparat per anar en bicicleta, però el ritme que es fa es un ritme baix, a poc a poc i es pot fer bé".

La sortida a Montserrat és gratuïta i oberta a tothom, tant si forma partit del Club Ciclista d'Agramunt o no. Per inscriure's es pot fer un mail a [email protected]

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 70%
vent: 5km/h E

 • 8°C
  DC.
 • 8°C
  DJ.
 • 8°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 9°C
  DG.

En directe

Els Informatius