dijous, 5 de maig 2016

Agramunt tindrà una nova zona d'aparcament al carrer dels Hortets

Agramunt tindrà una nova zona d'aparcament al carrer dels Hortets
Agramunt tindrà una nova zona d'aparcament municipal per tal de facilitar l'estacionament de vehicles a prop del centre urbà, una fórmula que ja s'ha utilitzat en altres pàrquings i que dóna molt bon resultat. Ho explica l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé: "S'ha arribat a un acord amb els propietaris de la zona dels solars que hi ha entre el corriol dels Hortets i el carrer de la Segla Molinal per tal d'establir un conveni, que ja s'ha firmat, per poder utilitzar els seus solars com a aparcament municipal, seguint la fórmula que hem utilitzat en altres aparcaments municipals d'Agramunt".

Aquesta nova zona no serà visible des de la carretera principal, la travessera L-303, tot i que està pensada per donar servei a les persones que visquin, comprin o hagin d'aparcar prop del centre urbà: "S'hi accedirà des de la mateixa travessera L-303, és a dir, venint de Cervera, girant a la dreta just abans del col·legi Mare de Déu dels Socós, i se sortirà pel Carrer de la Segla Molinal, per la part de dalt fins a la baixada dels Dipòsits. És un pàrquing que no es veurà, però que senyalitzarem molt be. Creiem que pot donar moltes facilitats a la gent que va a comprar en aquesta zona perquè ara tenen dificultats d'aparcament".

La creació d'aquest nou pàrquing també comportarà un replantejament de l'aparcament en la travessera L-303, que actualment compta amb trams de vorera molt estrets: "A la travessera, som conscients que hi ha trams de vorera que són molt estrets, i que ja tenim en el nostre pla de govern mesures per intentar guanyar vorera en aquestes zones i guanyar seguretat, i això passa per reduir una mica la zona d'aparcament". El nou aparcament tindrà una superfície aproximada de 600m2 i permetrà l'aparcament d'uns 15 vehicles.

Cal recordar que de forma paral·lela a l'activació d'aquesta zona de pàrquing, també està pendent la conversió de la travessera L-303 en una via urbana, que permetrà la regulació del transit per part del govern municipal. En aquest aspecte, des del consistori es recorda que ja només depèn de la Generalitat de donar el vist-i-plau a la conversió de la via.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 8°C
  DC.
 • 8°C
  DJ.
 • 8°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 9°C
  DG.

En directe

Els Informatius