divendres, 6 de maig 2016

Primer espectacle a gran format del Mag Bala

Primer espectacle a gran format del Mag Bala
El Mag Bala presenta 'Pim Pam' aquest diumenge a Bellpuig, el seu primer gran espectacle de gran format. L'espectacle tindrà diferents números de grans il·lusions, però principalment el que s'explica és la vida del personatge del Mag Bala: " És un gran format, molt ben estudiat tot, els efectes audiovisuals estan molt treballats. És una història que explica la vida del Mag Bala. És un personatge que ha tingut un passat fosc, posat en els jocs. L'espectacle és un breu guió de la seva vida".

El mag de Tornabous compta amb dos ajudants: el Carles i la Patricia Verdejo. La Patricia, precisament és agramuntina, i el mag considera que té una funció vital en els seus espectacles: "Ella és un pilar molt important en aquesta companyia. Se'n cuida de tenir tot el material preparat, que no falti de res".

Mag Bala què és el que pretén aconseguir en un espectacle: "M'interessa que la gent al meu espectacle es trobin bé, còmodes. Quan s'acaba l'espectacle, que hagin 'al·lucinat', però que s'ho passin també que vulguin tornar a la pròxima. Em sabria greu que la gent digués que els he fet sortir al escenari, i els ho he fet passar fatal. Jo sempre ho he dit, el que puja dalt a l'escenari és el que disfruta més de tots".

L'espectacle serà aquest diumenge 8 de maig a les 12h al Teatre Armengol de Bellpuig. El preu de l'entrada serà de 5 euros.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 8°C
  DC.
 • 8°C
  DJ.
 • 8°C
  DV.
 • 11°C
  DS.
 • 9°C
  DG.

En directe

Els Informatius