dilluns, 9 de maig 2016

Xocolates Jolonch impulsa l'escola de xocolaters i bomboners d'Agramunt a l'antiga casa Jolonch

Xocolates Jolonch impulsa l'escola de xocolaters i bomboners d'Agramunt a l'antiga casa Jolonch
Xocolates Jolonch ha començat ja les obres per tal d'impulsar la futura escola de xocolaters i bomboners d'Agramunt, una instal·lació que es vol ubicar en un lloc molt simbòlic, l'antiga casa de la família Jolonch. Ho explica el propietari de Torrons Vicens, Àngel Velasco: "Tenim un projecte en ment que ens agradaria fer el més aviat possible i jo crec que aquest any que ve ja l'acabarem, de fet ja han començat les obres, i és muntar l'escola de xocolaters i bomboners d'Agramunt. Serà a l'antiga casa on vivien els Srs. Jolonch, tot allò ho convertirem en una escola on ensenyarem a fer el tema del xocolata i a fer cursos a pastissers i cuiners".

En aquesta escola, entre altres, s'impulsaria la innovació en el món de la xocolata, segons indica Velasco, que també avança que de cara a la pròxima Fira del Torró i la Xocolata d'Agramunt, la firma comercial que dirigeix presentarà moltes novetats entorn a la xocolata en col·laboració amb Albert Adrià dins la gamma Natura.

La construcció d'aquesta escola s'inscriu en el macroprojecte de creació de la xocolateria més gran d'Europa, una iniciativa que es va desenvolupant per fases. En aquest mes d'abril passat, s'ha habilitat ja els nous espais exteriors de la terrassa, amb una carpa d'estiu i l'ampliació de la terrassa, i també de la planta baixa de la xocolateria. També s'està acabant ja la reforma de les dues plantes superiors, on s'hi ubicaran diferents espais. A la primera planta, ja acabada, s'ha habilitat com a sala molt versàtil que acollirà diferents esdeveniments i que s'ha dedicat en record a Josep Bertran. A la segona, a punt d'acabar-se, s'ha reformat mantenint l'estil de l'antiga fàbrica, i allí s'hi podrà fer convencions i reunions d'empreses.

La xocolateria també tindrà la seva part de museu, en la que es podrà conèixer la tradició de la xocolata d'Agramunt.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

4°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 95%
vent: 5km/h NE

 • 9°C
  DT.
 • 12°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius