divendres, 13 maig 2016

Entreguen a l'AECC els diners de l'obra 'Bala Perduda'

Entreguen a l'AECC els diners de l'obra 'Bala Perduda'
El Grup Escènic Agramuntí va donar ahir a la tarda a l'AECC Catalunya contra el Càncer, els diners recaptats en l'obra 'Bala Perduda', representada el passat dissabte 30 d'abril. L'entrega dels diners se li va fer al vicepresident de l'AECC a Lleida, Josep Casals. La directora del GEA, Carme Vicens, es mostra molt agraïda i explica quants diners s'han recaptat: "Estem molt agraïts amb la col·laboració de la gent i la seva assistència, perquè era un cap de setmana que no és tradicional fer teatre, i la gent va respondre molt. Hi va haver força públic, i la quantitat que nosaltres podem donar després d'haver pagat les despeses, que n'hi ha, és de 3.100 euros".

Per la seva part, Josep Casals, vicepresident de l'AECC a Lleida, valora molt positivament aquesta recaptació: "Bé, ho valoro molt positivament, perquè Agramunt ha col·laborat molt amb aquesta festa. Felicitats al Grup Escènic i al poble d'Agramunt, que va respondre molt bé, i s'ha fet una gran recaptació".

Josep Casals explica què suposa aquesta recaptació per l'AECC: "Suposa que hi ha un canvi. El canvi és que abans es feia una sèrie d'aportacions, i ara els pobles van canviant les seves activitats. Aquí la Cursa de la Dona, d'altres pobles que fan caminades, escala en Hi-Fi. Hi ha un canvi, i aquest canvi és positiu".

Cal recordar que es varen fer dos passis de l'obra 'Bala Perduda', i el preu de l'entrada era de 9 euros.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

12°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 75%
vent: 15km/h E

 • 14°C
  DC
 • 13°C
  DJ
 • 16°C
  DV
 • 19°C
  DS
 • 18°C
  DG

En directe

Els Informatius