divendres, 13 de maig 2016

Jornada per aprendre a utilitzar un desfibril·lador

Jornada per aprendre a utilitzar un desfibril·lador
Agramunt acull aquest dissabte una jornada per aprendre a fer ús d'un desfibril·lador extern. Aquesta activitat ha estat impulsada pel CAP d'Agramunt conjuntament amb l'Ajuntament i la Creu Roja. L'objectiu de les jornades és formar a les persones que tinguin interès en tenir nocions de suport vital bàsic i que vulguin aprendre a utilitzar els desfibril·ladors. Els usuaris Podran practicar amb els desfibril·ladors d'ús públic que hi ha a Agramunt.

Qualsevol persona pot utilitzar un desfibril·lador sense tenir formació prèvia. Això és atès a que l'aparell és automàtic, i és el propi aparell qui decideix si és convenient administrar la descàrrega. El desfibril·lador és molt fàcil d'utilitzar, ja que només s'ha de seguir les instruccions de veu que dóna.

Cal recordar que Agramunt és una població cardioprotegida des de l'any 2014 amb quatre aparells desfibril·ladors ubicats a la plaça del pou, al pavelló d'esports, al camp de futbol, al CAP i un desfibril·lador a les piscines en temporada d�estiu.

La jornada serà de les 10 a les 14h a la plaça del Pou.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 8°C
  DC.
 • 7°C
  DJ.
 • 9°C
  DV.

En directe

Els Informatius