dijous, 19 de maig 2016

Primera edició del Gar-Gar, el festival de murals de Penelles

Primera edició del Gar-Gar, el festival de murals de Penelles
Penelles acull, aquest cap de setmana, la primera edició del Festival Gar-Gar, el festival de murals i art rural. Una de les impulsores del Festival, Maria del Mar López Pintó, explica amb quin objectiu va néixer aquesta iniciativa: "El festival Gar-Gar és un festival de murals dins de l'art rural. El que vol aquesta iniciativa és difondre la cultura artística en el món rural i implicar a la gent de Penelles. Hi ha moltes fires del món rural però el que és art al món rural, per aquesta zona no se'n feia".

En total hi haurà uns 25 artistes que durant el dissabte i el diumenge pintaran murals i façanes amb el seu estil. Destaquen noms com El niño de las pinturas, Mina Hamada &Zosen o la lleidatana LilyBrick, qui fa uns mesos va pintar la façana d'un edifici d'Agramunt.

A part, també s'organitzaran tallers com el que farà l'artista agramuntina Olga Cortadelles sobre la tècnica de l'estampació, tot i que també es faran tallers amb fibres vegetals o tècniques com l'stencils: "Hi haurà un taller en què farem estampació de samarretes, ho farem amb la samarreta del Gar-Gar. Després farem un taller de Fibra Vegetal amb un noi de Linyola. També farem tallers d'stencils, que són plantilles i després uns murals pels nens que es vulguin apuntar. S'ensenyarà una tècnica de com es treballa en aquests murals, hi ha gent que ho fa amb stencils, hi ha gent que ho fa a ma alçada. El taller d'stencils és un que volíem fer".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 85%
vent: 5km/h NE

 • 7°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 8°C
  DC.
 • 7°C
  DJ.
 • 9°C
  DV.

En directe

Els Informatius