dijous, 19 de maig 2016

La Fira del Torró tindrà lloc sempre el segon cap de setmana d'octubre

La Fira del Torró tindrà lloc sempre el segon cap de setmana d'octubre
L'organització de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt ha començat a preparar ja la Fira d'aquest any, que inclou importants novetats. Una d'elles, és el canvi de paràmetres a l'hora d'establir les dates, ja que no estarà condicionada per la coincidència amb el 12 d'octubre, la Festivitat del Pilar. Sentim a la regidora de Fires, Fàtima Puig: "Ja no ho faríem més fer la Fira del Torró coincidint amb el 12 d'octubre o fer fires de 4 dies, perquè és massa llarg. Ja vam puntualitzar que la Fira sempre serà el segon cap de setmana d'octubre i sempre serà dos dies a no ser que el dia 12, que és festiu, sigui el divendres o el dilluns, ja que llavors seran tres dies".

Així doncs, per aquest 2016, que té ubicat el 12 d'octubre en un dimecres, la Fira tindrà lloc els dies 8 i 9 d'octubre, corresponents al segon cap de setmana d'aquest mes. Altres novetats que impulsa la Fira és l'ampliació de la Ruta Gastronòmica del Torró i la Xocolata a la Pedra, una iniciativa que va arrencar el 2015 i que aquest any amplia el seu radi d'acció. Sentim a Fàtima Puig: "Ara també volem ampliar la ruta a les comarques del costat, com la Segarra o la Noguera, perquè de vegades tens més a prop un de la Noguera que un de l'Urgell".

A part d'involucrar a més restaurants, la ruta gastronòmica també preveu ampliar-se en el temps, de forma que tindrà lloc des d'uns dies abans de la Fira fins a uns dies després.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius