dijous, 26 maig 2016

La xocolata d'Agramunt, present al Campionat de Catalunya de formació professional d'hostaleria

La xocolata d'Agramunt, present al Campionat de Catalunya de formació professional d'hostaleria
La xocolata a la pedra d'Agramunt serà un dels ingredients principals del Campionat de Catalunya de formació professional d'hostaleria, que es celebra aquest dijous a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida. Els alumnes mostraran les seves habilitats en l'especialitat de la cuina elaborant diferents mòduls: aperitius, segons i postres. El pollastró serà l'ingredient principal dels segons i la xocolata a la pedra d'Agramunt ho serà del postre.

La competició compta amb un jurat de prestigi en la hostaleria com són Mercè Camins, cuinera i propietària del Restaurant Casa Mercè de Fontdepou (Lleida) o Christian Escribà, pastisser i propietari de la Pastisseria Escribà (Barcelona).

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 10km/h E

  • 16°C
    DJ
  • 14°C
    DV
  • 16°C
    DS
  • 17°C
    DG
  • 19°C
    DL

En directe

Els Informatius