La xocolata d'Agramunt, present al Campionat de Catalunya de formació professional d'hostaleria
La xocolata a la pedra d'Agramunt serà un dels ingredients principals del Campionat de Catalunya de formació professional d'hostaleria, que es celebra aquest dijous a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida. Els alumnes mostraran les seves habilitats en l'especialitat de la cuina elaborant diferents mòduls: aperitius, segons i postres. El pollastró serà l'ingredient principal dels segons i la xocolata a la pedra d'Agramunt ho serà del postre.
La competició compta amb un jurat de prestigi en la hostaleria com són Mercè Camins, cuinera i propietària del Restaurant Casa Mercè de Fontdepou (Lleida) o Christian Escribà, pastisser i propietari de la Pastisseria Escribà (Barcelona).
La competició compta amb un jurat de prestigi en la hostaleria com són Mercè Camins, cuinera i propietària del Restaurant Casa Mercè de Fontdepou (Lleida) o Christian Escribà, pastisser i propietari de la Pastisseria Escribà (Barcelona).