dimecres, 1 de juny 2016

L'Ajuntament incorpora la inscripció online per a les activitats a les piscines

L'Ajuntament incorpora la inscripció online per a les activitats a les piscines
L'Ajuntament d'Agramunt ha habilitat una aplicació online per tal de facilitar el procés d'inscripció a les activitats que tenen lloc durant l'estiu a les piscines municipals, una iniciativa pensada per evitar les acumulacions de peticions durant els primers dies. Ho explica la regidora d'Esports, Montse Canes: "Aquest any les inscripcions i els pagaments també es podran fer on-line, a través d'una aplicació web que tots els usuaris podran trobar a la web d'agramuntesports.cat. Allà s'explicaran els passos que cal seguir i tot el procediment perquè es puguin fer les inscripcions des de casa. D'aquesta manera evitarem les aglomeracions que es produeixen a les piscines els primers dies i facilitarem els tràmits a la gent ja que es podrà fer tot des de casa".

Aquesta aplicació, no obstant, no substitueix les inscripcions a les mateixes piscines, que es poden fer a partir d'avui mateix: "No obstant, també continuarem amb les inscripcions a les mateixes instal·lacions de les piscines. El primer període, que serà de l'1 al 10 de juny s'habilita un horari especial per a fer tots aquests tràmits (treure abonaments, fer inscripcions i demanar informació sobre les diferents activitats) i un cop estiguin les piscines en funcionament, que serà a partir de l'11 de juny, les inscripcions es podran continuar fent però amb horari de piscines normal".

Recordem que entre els tràmits que es poden fer hi ha el fet de treure els abonaments de temporada, o demanar informació i fer les inscripcions als cursos de natació i a les diferents activitats aquàtiques.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 8°C
  DC.
 • 7°C
  DJ.
 • 9°C
  DV.

En directe

Els Informatius