dijous, 2 de juny 2016

Desmuntant els tòpics de la política, a l'Aula d'Extensió Universitària

Desmuntant els tòpics de la política, a l'Aula d'Extensió Universitària
El periodista Francesc - Marc Álvaro va ser l'encarregat de tancar ahir a la tarda al Foment Parroquial el curs de l'Aula d'extensió universitària amb 'La maledicció de la política'. Francesc Marc - Álvaro explica el contingut de la seva xerrada: " Parteix de l'exclamació que fa la gent sovint de que la política és maleïda. Podríem dir maleïda política, i caldria veure si realment la política és tan maleïda com sembla o si és necessària, però el que passa és que no la comprenem. Intento desmuntar alguns tòpics sobre la política en general".

En la sessió el periodista de Vilanova i la Geltrú va parlar de diferents temes com el descrèdit de la política o el populisme.

Francesc – Marc Álvaro creu que hi ha una crisi de mediació en la política: " Ara hi ha una crisi de mediació. Què vull dir amb això? Podríem dir que la política és una mediació entre els ciutadans i unes instàncies que han de produir el bé comú. S'ha produït una certa fractura arran sobretot de la crisi econòmica, d'unes determinades expectatives, i això ha generat una idea de la política, que és que la política ens ha fallat".

L'Aula d'Extensió Universitària celebrarà la festa de cloenda el dimecres 8 de juny.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 7°C
  DL.
 • 8°C
  DT.
 • 8°C
  DC.
 • 7°C
  DJ.
 • 9°C
  DV.

En directe

Els Informatius