dijous, 2 de juny 2016

El Grup Sardanista Estol vol impulsar una nova colla infantil

El Grup Sardanista Estol vol impulsar una nova colla infantil
El Grup Sardanista Estol vol impulsar una colla infantil, que es sumaria a les dues colles actuals que formen el grup, la Colla Estol-Espígol i els Estelats. La fundadora del grup sardanista, Antonieta Tella, indica que de moment ja hi ha molts interessats en impulsar la nova colla sardanista: "Hi ha un projecte amb els nens de l'escola amb qui cada any es fa el curset 'Saltem i Ballem', amb els que són més grans, d'entre 11 i 12 anys, que aquest any ja van cap a l'institut. Ells estan molt motivats i estan buscant companys per intentar fer un grupet prou gran de nois i noies per ballar sardanes".

Així doncs, aquesta colla hauria d'estar formada per nois i noies d'edats compreses entre els 10 i els 13 anys d'edat. Des del Grup Sardanista Estol animen a tothom a ballar sardanes, i més, en edats tan joves, ja que d'aquesta manera ja van més preparats als concursos que s'organitzen com el que va tenir lloc a Agramunt el passat dissabte, el 42è Concurs de Colles Sardanistes de la Terra Ferma. El president de l'entitat, Jordi Llorens, valora el concurs, que es va haver de celebrar al Pavelló Poliesportiu a causa de la pluja: "Va donar un nou punt de vista al públic, que va veure molt bé les colles des de la grada. Les colles d'Agramunt vam fer bon paper, quedant en bones posicions, i cal destacar que la colla Estelats van fer, per primera vegada, punts lliures, de forma improvisada, i va anar molt bé".

Cal recordar que precisament l'any passat, per aquestes dates l'actor Toni Albà apadrinava als Estelats, que actualment competeixen en categoria juvenil. De cara a la pròxima temporada, explica el capdanser de la colla, Marçal Escartín, que l'objectiu és pujar de categoria amb un bon nivell: "L'objectiu principal és pujar de categoria competint en punts lliures. Hem començat a treballar-los i seguirem endavant".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius