dilluns, 6 de juny 2016

La Creu Roja d'Agramunt impulsa de nou una campanya de creació d'un fons d'aparells ortopèdics

La Creu Roja d'Agramunt impulsa de nou una campanya de creació d'un fons d'aparells ortopèdics
La Creu Roja d'Agramunt posa en marxa una campanya per recollir diferents aparells ortopèdics: crosses, caminadors, cadires de rodes i altres. Eduardo López, president de la Creu Roja d'Agramunt, explica la necessitat d'algunes persones de tenir aquests aparells a la seva disposició: "Moltes persones necessiten aquest tipus d'aparell, pot ser un caminador. Davant la falta de recursos hem pensat que era un moment de començar una altra vegada aquesta activitat. Va destinada a persones o bé amb problemes de dependència o amb pocs recursos que necessiten fer una millor recuperació".

Eduardo López explica el funcionament d'aquesta campanya: "Això sempre es farà com a préstec, i en cas d'alguna situació bastant delicada des del punt de vista econòmic, nosaltres juntament amb l'equipament del Centre d'Assistència Primària buscaríem una situació que fos favorable per les persones. Sempre seria a través d'un préstec o una fiança que després es retornaria. Més que res és per conscienciar a la gent que el que es dóna s'ha de retornar, s'ha de conservar, i en cas de necessitats ja buscaríem solucions més adients".

El material es pot deixar a la oficina de la Creu Roja els dimarts, dimecres i dijous de 17h a 19h o al Centre d'Assistència Primària.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius