divendres, 10 de juny 2016

Concerts i activitats pels més petits, a les piscines de l'Urgell

Concerts i activitats pels més petits, a les piscines de l'Urgell
El Consell Comarcal de l'Urgell està preparant una agenda d'activitats per tal de complementar la iniciativa presentada la setmana passada que permet tenir un forfait comarcal per accedir a 18 piscines de l'Urgell. Entre aquestes activitats, es vol impulsar un cicle de concerts per afavorir la visita a les piscines de les poblacions on no hi ha programació cultural. Ho explica el president del Consell Comarcal, Salvador Bonjoch: "Des del Consell Comarcal volem impulsar que es facin quatre concerts aquest any al mateix recinte d'aquestes piscines. La intenció és fer-ho als municipis més petits, perquè als municipis grans ja tenen la seva programació d'activitats. El que volíem fer és parlar amb les escoles de música de la comarca, per a fer promoció dels alumnes i aprofitar perquè els joves instrumentistes que estan molt ben qualificats puguin fer diferents activitats a les piscines".

A part, Bonjoch també informa que una altra línia a impulsar és la realització d'activitats pels més petits: "També m'agradaria que podéssim enllaçar altres activitats pels més petits, com grups de lectura, tallers de pintura o de treballs manuals, per tal que al anar a les piscines, a part d'anar-nos a banyar, també fos una activitat més didàctica i cultural".

Cal recordar que aquest forfait comarcal té un preu de 40 euros per persona i permetrà accedir a 18 piscines dels diferents municipis urgellencs que s'hi hagin adherit, entre elles, les d'Agramunt. Els carnets es poden tramitar als ajuntaments dels municipis participants a aquesta iniciativa.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius