dimarts, 14 de juny 2016

18 estudiants de l'INS Ribera del Sió, a la Selectivitat

18 estudiants de l'INS Ribera del Sió, a la Selectivitat
Un total de 18 estudiants de Batxillerat l'INS Ribera del Sió comencen avui les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), que es duran a terme fins dijous a tot a Catalunya en horari de matí i tarda. Els alumnes de l'institut de la nostra vila s'examinaran al Campus d'Agrònoms de la UdL.

Gerard Vicens, alumne de segon de batxillerat, explica com s'ha preparat per afrontar la Selectivitat: " La primera setmana vaig venir a l'institut per veure el funcionament. El que feia era estudiar a casa, i quan tenia algun dubte d'alguna assignatura venir a l'institut a que me'l resolgués el professor. Jo no venia a classe a practicar, sinó a resoldre els meus dubtes, perquè crec que és una cosa més personal i cadascú té els seus dubtes. Hi pot haver alumnes que se'ls hi doni més bé les matrius i d'altres les equacions".

Controlar els nervis és molt important en les PAU. Laia Amores, alumna de segon batxillerat, explica el consell pels nervis donat per l'institut: "Ens han aconsellat que si ens volíem prendre algun medicament, com pot ser una valeriana, que no ens ho prenguem, perquè si vas amb nervis, et pots posar encara més nerviós o et pot provocar una reacció de qualsevol tipus".

Cal recordar que les PAU es divideixen en dues fases: fase general i específica. La fase general consta de 5 exàmens: entre els que hi ha llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, història o història de la filosofia i una assignatura de modalitat. Per altra banda, la part específica els estudiants la realitzen de forma voluntària, en la que es poden examinar de fins a tres assignatures de modalitat.

Els estudiants podran consultar les seves notes el dimecres 29 de juny.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius