dimecres, 22 de juny 2016

Les dues cobles jovenívoles de Catalunya, al 26è l'Aplec de la Sardana d'Agramunt

Les dues cobles jovenívoles de Catalunya, al 26è l'Aplec de la Sardana d'Agramunt

El 26è Aplec de la Sardana, organitzat per l'Agrupació Sardanista Barretina, comptarà aquest any amb les dues úniques cobles jovenívoles de Catalunya, la d'Agramunt i la de Sabadell, que s'encarregaran de tocar les sardanes que es podran sentir i ballar el proper dissabte 25 de juny a partir de les 20.00 h. Sentim a la presidenta de l'entitat organitzadora de l'Aplec, Natàlia Ribó: "A la sessió de tarda tocarà la Cobla Jovenívola d'Agramunt i a la sessió de la nit, a dos quarts d'onze, tocarà la Cobla Jovenívola de Sabadell. Són les dues cobles jovenívoles de Catalunya i en aquest cas aconseguirem no que toquin juntes, però gairebé. A la mitja part també tindrem el servei d'entrepans com cada any i els sorteigs de les paneres i d'un pernil".

A part, l'Aplec de la Sardana també comptarà amb els balladors del Grup Sardanista Estol: "Tindrem la presència dels membres del Grup Sardanista Estol, perquè des de la Federació s'està impulsant que les colles sardanistes participin als aplecs, i com que tenim el GSE ja els hi hem demanat si poden venir".

Per tal d'animar la participació, també hi ha servei d'entrepans i s'organitza un sorteig de paneres i d'un pernil. A part, també es vol promocionar les sardanes amb la creació d'una rotllana dedicada a les persones que volen aprendre el ball. L'Aplec de la Sardana va sorgir fa més d'un quart de segle vinculat a la celebració de Sant Joan, festivitat a la qual encara segueix vinculat tot i que no tingui lloc el mateix dia festiu, sino sempre el dissabte més proper al 24 de juny.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius