dijous, 23 de juny 2016

Agramunt celebra la Revetlla de Sant Joan amb moltes novetats

Agramunt celebra la Revetlla de Sant Joan amb moltes novetats

Agramunt celebra avui la revetlla de Sant Joan amb diferents activitats i novetats a tenir en compte. La primera, està relacionada amb el Grup de Diables l'Espetec d'Agramunt, que ha introduït diferents novetats. Una d'elles, és l'espectacle amb el grup de percussió que oferirà al Casal d'Avis a les 17.30 h. Després, el grup farà una cercavila posterior a l'arribada de la Flama del Canigó. Ho explica el president del Grup de Diables l'Espetec d'Agramunt, Sergi Hernández: "La cercavila començarà a la Plaça de l'Església després de l'acte de l'arribada de la Flama del Canigó. Farem un petit recorregut pels carrers de la vila i després la gent anirà a sopar. Per tal d'evitar que la gent no pugui veure l'encesa de la foguera, aquest any farem l'encesa a les 23.00 h a la plaça Fondandana".

Així doncs, després de l'encesa de la foguera, els diables faran una petita cercavila per a portar a la gent a la plaça de l'Església, lloc on començarà el tradicional correfoc de la nit de Sant Joan: "A partir de les 23.00 h farem l'encesa de la foguera i donarem el marge d'una hora per a l'inici del correfoc, pujant des de la Fondandana amb una cercavila fins a la plaça de l'església, que és on començarà el correfoc a les 00.00 h". A l'acabar, començarà el concert de Sant Joan, que tindrà lloc al pavelló firal amb Deskontrol i els DJ's Anton Zurita i Jordi Albareda.

Una altra de les activitats que tenen lloc avui és l'arribada de la Flama del Canigó, que la portaran un grup de voluntaris del Club Ciclista d'Agramunt i els Escatxics. Ho explica Marta Canes, secretària i entrenadora dels Escatxics: "Ells són els encarregats que des d'ahir van anar a buscar la flama al peu del Canigó, ells fan el primer relleu fins a Oliana on nosaltres els Escatxics agafem el relleu corrent. Llavors tenim els atletes més grans que fan el primer relleu al migdia des d'Oliana. La resta dels Escatxics, els més petits, ens trobem tots a la tarda per arribar fins a Ponts. Sortim de Ponts agafant el relleu dels nostres atletes més grans. Primer fem una mica de berenar, i des d'allà baixem fent relleus".

Està previst que la flama del Canigó arribi a les 20.00 h a la plaça de l'església.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

0°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 100%
vent: 0km/h C

 • 10°C
  DT.
 • 11°C
  DC.
 • 10°C
  DJ.
 • 10°C
  DV.
 • 11°C
  DS.

En directe

Els Informatius