dilluns, 27 de juny 2016

Comença el Campus d'estiu del Club Handbol Agramunt

Comença el Campus d'estiu del Club Handbol Agramunt

El Club Handbol Agramunt comença aquest dilluns el campus d'estiu, que tindrà lloc fins el proper dissabte 2 de juliol. Aquest campus s'ha dividit en diferents grups seleccionats per edats, i pretén donar a conèixer l'handbol als més petits. Sentim Javier Zaldo, coordinador del campus: "Ho hem separat en categoria de mini handbol, que englobaria els benjamins i alevins, corresponen a tercer, quart, cinquè i sisè de primària. Després tenim infantils i cadets, que serien de primer, segon, tercer i quart d'ESO, que aquest ja seria amb les dimensions d'un camp gran d'handbol. També estem intentant de muntar una mini secció dins el campus d'iniciació a l'handbol, per a nens més petits de benjamins".

Javier Zaldo explica el treball que duran a terme amb els nens d'iniciació: "El treball amb els d'iniciació és més que res pràctica, que juguin, no tants exercicis com es podria fer amb els cadets. Amb els nens més petits del que es tracta es de que juguin, que tinguin contacte amb la pilota, que s'ho passin bé. Més aviat se'ls hi fa mini jocs per entrar en calor, més que res jugar. En canvi en cadets o infantils es poden fer més exercicis tècnics per a que millorin les seves capacitats".

El campus es durà a terme des de les 10 a les 13h del migdia al Pavelló Poliesportiu d'Agramunt. Durant la setmana diferents persones vinculades al món de l'handbol assistiran al campus, per tal d'entrenar i compartir les seves experiències amb els participants.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 0km/h C

 • 24°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 22°C
  DG.
 • 21°C
  DL.
 • 21°C
  DT.

En directe

Els Informatius