dimarts, 28 juny 2016

Primera caminada solidària de la Creu Roja d'Agramunt

Primera caminada solidària de la Creu Roja d'Agramunt

La Creu Roja d'Agramunt organitza per aquest diumenge 3 de juliol una caminada solidària de 5km pels voltants d'Agramunt. Gil Solanes, referent de la Creu Roja d'Agramunt, explica com sorgeix la idea de fer aquesta caminada: "Sorgeix de converses entre els voluntaris, el president de la Creu Roja, l'Eduardo López, que busquem una mica la idea d'innovar, de fer coses a nivell d'Agramunt, per col·laborar amb el poble i donar-nos a conèixer. Vàrem pensar que estaria bé fer una caminada aprofitant la venda de la loteria de l'Or, ja que és una cosa que ens interessa, i és una col·laboració que a nivell de poble en podem gaudir tots".

La caminada començarà a les 10h del matí des de la plaça del Mercadal, i tindrà un recorregut similar a la Cursa de la Dona. Sentim Gil Solanes: "La sortida serà de la plaça del Mercadal, el punt de trobada. En principi, amb la col·laboració que hem tingut de l'Ajuntament i diferents entitats mirarem de fer un trajecte similar a la Cursa de la Dona, que és per camins i assequible per tothom. Cinc quilòmetres és una distància que es pot fer bé, i ho hem fet al Mercadal perquè és el centre del poble, i creiem que hi pot haver més caliu".

L' inscripció per la caminada és gratuïta, i és pot formalitzar a l'Oficina de Turisme d'Agramunt, Oficina de la Creu Roja d'Agramunt o a la pàgina de Facebook de la Creu Roja. No obstant, les persones que es decideixin a última hora també podran formar part de la caminada, inscrivint-se el mateix diumenge.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C


prob. precipitació: 65%
humitat: 40%
vent: 10km/h NE

 • 32°C
  DJ
 • 31°C
  DV
 • 32°C
  DS
 • 32°C
  DG
 • 31°C
  DL

En directe

Els Informatius