dimecres, 29 juny 2016

Ràdio Sió Agramunt estrena nova pàgina web

Ràdio Sió Agramunt estrena nova pàgina web

Radio Sió estrena des d'avui nova pàgina web. Aquesta nova web de Ràdio Sió Agramunt, radiosio.cat, conté de moment la secció de notícies i agenda. En el nou lloc s'ha agilitzat la manera per poder escoltar la emissora en directe; els diferents programes de la ràdio i els informatius. A la web també hi figura un formulari per donar-se d'alta o baixa de l'e-Butlletí.

Radiosio.cat es va inaugurar el 23 d'abril de 2005. Amb menys de 4 mesos la web ja acumulava 6.000 visites. En el seu 1r aniversari ja n'acumulava 40.000 i al cap d'un any i mig 100.000. Llavors tenia una mitjana de més de 100 visites úniques diàries.

Des del seus inicis s'hi va anar incorporant seccions com l'agenda dels actes que es feien a  Agramunt, el fòrum de debat, l'emissió online per Internet, l'e-Butlletí digital que s'envia gratuïtament a tots els subscriptors, o la secció de Ràdio a la carta.

L'evolució de les pàgines web, amb l'arribada dels dispositius mòbils, ha ocasionat que radiosio.cat quedés obsoleta des de fa temps. Per aquest motiu, l'empresa Connectalia ha creat la nova pàgina que s'estrena avui.

Aquesta nova web és moderna, adaptada als dispositius mòbils, i molt gràfica. Tant és així que permet la inserció d'imatges, vídeos i àudios que acompanyen les publicacions. Alhora, la nova web permet fer comentaris a les publicacions, tant en les notícies com en els actes d'agenda.

Les publicacions estan ordenades per categories com "Política", "Esports", "Cultura", entre altres. Fet que permet ordenar les publicacions i consultar les d'una categoria en concret.

Més endavant l'emissora preveu ampliar la web incorporant-hi les seccions renovades de Ràdio a la carta, enviament del nou e-Butlletí, programació, graella, o l'equip, entre altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

0°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 95%
vent: 0km/h C

 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV
 • 10°C
  DS

En directe

Els Informatius