dimarts, 13 desembre 2016

Creu Roja organitza una Gran Recollida de Joguines el 17 de desembre

Creu Roja organitza una Gran Recollida de Joguines el 17 de desembre

L'assemblea Local de Creu Roja d'Agramunt es suma, un any més, a la campanya per repartir joguines als infants en situació de vulnerabilitat, una iniciativa que en el conjunt de Catalunya preveu recollir prop de 70.000 joguines entre el 2 de desembre i el 3 de gener. A més, com a novetat d'aquest any, s'ha organitzat una jornada per a fer una Gran recollida de joguines, que a Agramunt tindrà lloc el proper dissabte 17 de desembre.

El president de l'assemblea local de Creu Roja d'Agramunt, Eduardo López, explica quin tipus de joguines són les que es demanen: "Que les joguines siguin noves, perquè la il·lusió dels nens és obrir i encetar una cosa nova. També que no siguin sexista ni bèl·lica, però per sobre de tot és important que les joguines siguin participatives, perquè el que interessa és que mitjançant la joguina, es pugui fer la socialització dels nens".

En el cas d'Agramunt, es preveu que les joguines seran per una trentena de nens d'edats compreses entre els 2 i els 13 anys. L'horari de recollida de les joguines serà els dimarts, dimecres i dijous de desembre de 17.00 h a 19.00 h.

Per fer més participativa la campanya, que es presenta sota el lema ‘Els seus drets en joc', aquest any s'ha organitzat una gran recollida de joguines, que tindrà lloc el 17 de desembre. Per a fer-ho, indica López, : "Aquest any, a més, el 17 de desembre es farà la Gran Recollida de Joguines, que a Agramunt es farà a dues botigues, a Magatzems El Siglo i a Cortinatges i Joguines Sangrà. Allí hi haurà voluntaris de Creu Roja Joventut per a recollir els regals".

La campanya de joguines es durà a terme en més de 400 municipis catalans, gràcies a més de 1.500 voluntaris i voluntàries.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius