diumenge, 1 gener 2017

Ràdio Sió renova per un any més el matinal "Peu a Terra"

Ràdio Sió renova per un any més el matinal "Peu a Terra"

El matinal "Peu a Terra" de Ràdio Sió s'emetrà durant aquest 2017 en la que serà la segona temporada del programa, pensat per tal de dinamitzar els matins a la ràdio i estructurar la graella de l'emissora. La realització d'aquest programa és possible gràcies a la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local i a l'Ajuntament d'Agramunt. Sentim al director de l'emissora, Albert Martín, qui explica que el programa mantindrà l'essència local: "Hem tastat el fet de fer un programa matinal com aquest durant un any, ho valorem positivament i gràcies a una nova ajuda de La Xarxa de Comunicació Local i conjuntament amb l'Ajuntament d'Agramunt, continuarem amb el Peu a Terra i continuarem amb l'essència de fer un programa fet per i per a la gent d'aquí, fugint de temes generalistes que ja toquen altres ràdios".

Martín també afegeix quines seran algunes de les novetats d'aquest any al programa: "En base a aquesta experiència acumulada durant el 2016, continuem amb el que va be i afegim nous continguts, com més presència i constància d'esports al programa, noves seccions com la de noves tecnologies, altres seccions fetes per alguna entitat, i en definitiva, anar nodrint i perfeccionant el programa".

També sentim a Bernat Solé, alcalde d'Agramunt, qui valora el fet que el programa mostra el dinamisme de la vila: "Els agramuntins surten beneficiats de disposar d'un espai radiofònic matinal on precisament es toca de peus a terra, que és la voluntat d'aquest programa. El recorregut d'aquest programa plasma l'aposta de Ràdio Sió per a fer reviure la vitalitat i l'activitat d'Agramunt a través de les entitats, dels comerciants o de les persones singulars, etc. Com a Ajuntament hem de donar suport a aquestes iniciatives. L'any passat ja ho vam fer, a través de la Xarxa de Comunicació Local vam aconseguir l'ajut necessari per a tirar endavant aquest projecte i per aquest any, hi seguim apostant".


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

1°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 0km/h C

 • 14°C
  DL
 • 13°C
  DT
 • 11°C
  DC
 • 11°C
  DJ
 • 16°C
  DV

En directe

Els Informatius