dimarts, 3 gener 2017

Convergència demana més pressupost pel manteniment dels equipaments municipals

Convergència demana més pressupost pel manteniment dels equipaments municipals

L'equip de Convergència a l'Ajuntament d'Agramunt troba a faltar, de cara als pressupostos municipals pel 2017, més partida pressupostària per a dedicar-la al manteniment de les instal·lacions municipals. Ho indica el portaveu del grup de Convergència, Antonio Farré: "Al poble, una de les coses que fa falta és sobretot, a les instal·lacions, dedicar-hi més manteniment. Hi ha coses que s'han fet molt velles i antiquades i pensem que si ens haguéssim reunit abans, nosaltres haguéssim dit de destinar una partida pressupostària al manteniment de diferents coses". 

De cara a altres grans inversions que s'han previst fer a Agramunt, com per exemple la construcció de la nova llar d'infants o treure el trànsit pesat del nucli urbà, des de Convergència es considera que fa falta una reflexió. Per una part, Farré considera que no feia falta construir una nova llar d'infants, sinó millorar els sistemes d'alerta i evacuació enfront de riuades la llar d'infants del Passeig: "Nosaltres pensem que tenint-ne una de feta, i amb les mesures de seguretat que cal prendre, això sí, ja que estem totalment d'acord com el sensors que es posen al riu i amb les mesures de seguretat que es podrien fer al voltant de la llar d'infants del passeig, el problema quedaria resolt".

Per una altra part, Farré també reitera que la solució per eliminar el trànsit pesat del centre de la vila no és fer-lo passar pel polígon, sinó construir una variant per desviar aquest trànsit.

Tot i valorar positivament les inversions que l'equip de Govern d'Acord d'Esquerra va introduir als pressupostos pel 2017, el grup de Convergència es va abstenir al considerar que no va poder treballar amb suficient temps d'antelació els pressupostos.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

21°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 10km/h E

 • 35°C
  DV
 • 35°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 34°C
  DT

En directe

Els Informatius