dimecres, 15 març 2017

Demà comença el període de pagament de taxes de gual i clavegueram

Demà comença el període de pagament de taxes de gual i clavegueram

El termini de pagament en període voluntari dels rebuts de les taxes de gual i de clavegueram comença demà 16 de març fins al 16 de maig de 2017, ambdós dies inclosos.

Un cop transcorregut aquest període, s'iniciarà el període executiu, que determina la meritació del recàrrec de constrenyiment i dels interessos de demora. En aquest sentit se satisfarà el recàrrec executiu que serà del 5% fins que no hagi estat notificada la providència del constrenyiment. Un cop s'hagi notificat això, s'exigirà el recàrrec del 10% de l'import del deute no ingressat, sempre que el pagament es realitzi dins dels terminis establerts de la providència de constrenyiment.

Transcorreguts els terminis de pagament indicats serà exigible el recàrrec del 20% de l'import del deute no ingressat més els interessos de demora.

Els rebuts no domiciliats es pagaran mitjançant la presentació del document de cobrament que es remetrà al domicili fiscal del contribuent, a les sucursals de qualsevol de les entitats col·laboradores que s'indiquen en el mateix rebut. Des de l'Ajuntament s'adverteix que la no recepció per correu del document, o la seva recepció fora del període voluntari, no eximeix del pagament del rebut dins el període fixat anteriorment.  Es podrà fer mitjançant una domiciliació bancària del rebut, domiciliació que s'haurà de comunicar anticipadament a les dependències municipals.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

21°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 65%
vent: 10km/h SO

 • 34°C
  DL
 • 35°C
  DT
 • 35°C
  DC
 • 37°C
  DJ
 • 37°C
  DV

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.
Subscriu-te

Vídeo destacat