dilluns, 20 març 2017

Agramunt celebra el Dia Mundial de la Poesia i el Dia Mundial de la Síndrome de Down

Agramunt celebra el Dia Mundial de la Poesia i el Dia Mundial de la Síndrome de Down

Agramunt celebrarà demà, 21 de març, el Dia Mundial de la Poesia amb un acte que es farà coincidir amb la commemoració del Dia Mundial del Síndrome de Down. Des que la UNESCO va fijar el Dia Mundial de la Poesia, a Catalunya la Institució de les Lletres Catalanes, amb col·laboració de diferents entitats, tria un autor o autora qui se li encarrega un poema que és traduït a diferents llengües. En base d'aquesta tradició, aquest any, a Agramunt, es farà un acte en el que hi haurà dues lectures diferenciades. Per una part, es farà la lectura del poema escollit per aquest any, ‘La poesia', d'Antònia Vicens, que es llegirà en una dotzena de llengües diferents, i per l'altre es llegirà el manifest del Dia Mundial del Síndrome de Down.

L'acte es farà a partir de les 19.30 h a la biblioteca i comptarà amb l'acompanyament musical del grup de cambra de l'EMMA.

Abans de l'acte a la biblioteca, la Fundació Privada Guillem Viladot inaugurarà a l'edifici Lo Pardal la col·lecció de la fundació. Una mostra d'artistes contemporanis de Viladot que formen part de la seva col·lecció, entre els quals hi podrem trobar: Guinovart, Viladecans, Trepat, Iglésias del Marquet, Riera, entre molts d'altres. La inauguració tindrà lloc a les 18.30 h.


 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

21°C


prob. precipitació: 100%
humitat: 70%
vent: 25km/h SO

 • 24°C
  DJ
 • 25°C
  DV
 • 27°C
  DS
 • 22°C
  DG
 • 23°C
  DL

En directe

Els Informatius