dijous, 21 setembre 2017

La ZER del Sió celebrarà el 25è aniversari amb una festa per alumnes i ex-alumnes

La ZER del Sió celebrarà el 25è aniversari amb una festa per alumnes i ex-alumnes

La ZER El Sió celebrarà, el proper 21 d'octubre, el 25é aniversari de l'escola, que agrupa a quatre poblacions, Butsènit, Les Ventoses, Preixens i Puigverd d'Agramunt. Per a celebrar l'efemèride s'ha organitzat una jornada que començarà a mig matí. Així ho explica la directora de la ZER, Marisol Solduga: "A dos quarts d'onze del matí farem la benvinguda, hi haurà un esmorzar popular amb coca i xocolata per tots els assistents. A les 11.30 h, farem els parlaments d'ex-alumnes, mestres i pares que hagin passat per la ZER i també hi haurà uns tallers de circ i de bombolles de sabó. Paralel•lament es podrà visitar l'exposició que estem preparant per aquest dia i també hi haurà una projecció sobre aquests 25 anys".

Un cop acabin les activitats del matí, es farà un dinar popular i les activitats de la tarda: "A les 13.00 h hi haurà el concert de Pastorets Rock. A les 14.30 h podrem dinar i a la tarda, continuarem amb els tallers d'animació i clourem la jornada a les 18.00 h".

Es calcula que durant aquests 25 anys han passat per la ZER del Sió uns 350 alumnes. Enguany, han començat el curs un total de 54 alumnes. Els actes estan organitzats pel claustre de professors i per les AMPEs del centre.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

3°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 80%
vent: 10km/h SO

 • 12°C
  DL
 • 10°C
  DT
 • 9°C
  DC
 • 12°C
  DJ
 • 8°C
  DV

En directe

Els Informatius