dijous, 16 novembre 2017

La Coral d'Avui culmina la celebració del 50è aniversari amb un gran concert a l'Església

La Coral d'Avui culmina la celebració del 50è aniversari amb un gran concert a l'Església

La Coral d'Avui celebrarà, aquest proper diumenge, 19 de novembre, el concert de cloenda dels actes commemoratius del 50è aniversari de l'entitat, activa des de 1966. El concert, indica el cantaire i membre de la junta de l'entitat, Domènec Llop, comptarà amb un repertori que serà un viatge per aquests anys amb l'objectiu que sigui representatiu de les diferents èpoques i moments que han marcat la trajectòria de la Coral: "Serà un recull de cançons que la Coral ha fet durant aquests 50 anys. Hi haurà cançons de la primera època, amb la direcció de l'Antoni Canosa, del Ramon Casals, el Ricard Bertran, la Dolors Ricart, la Isabel Badia, l'Anna Gascón... en definitiva, un recull del que s'ha fet amb  els diferents directors que hem tingut i que la gent que ha passat per la Coral, les podrà reconèixer fàcilment".

Una de les novetats d'aquest concert és que els cantants estaran acompanyats d'un quartet de corda, un element molt novedós en els concerts de la Coral. Llop també indica que s'ha convidat als ex-cantaires a participar-hi: "És una de les coses que ens fa més il•lusió d'aquest concert, com és poder compartir amb els ex-cantaires dues cançons. Ens fa molta il•lusió que ho puguem fer amb ells, que vinguin, que ens puguem trobar. En definitiva, tots hem estirat del carro per poder estar avui aquí".

El concert tindrà lloc a les 18.00 h a l'Església de Santa Maria d'Agramunt. Abans, no obstant, es convida als ex-cantaires que ho vulguin a l'assaig que tindrà lloc demà divendres, 17 de novembre, a les 21.30h a la casa de la Coral.

Amb aquest concert es posarà punt i final als actes de celebració del mig segle d'història de l'entitat. Amb aquest any commemoratiu, la Coral d'Avui ha organitzat diferents activitats com la celebració a la nostra vila del ‘Juguem Cantant'; el concert del Cor Infantil Amics de la Unió, que es va fer en el marc del 6è Concert d'Homenatge a Ramon Casals, o l'exposició d'imatges dels 50 anys, entre altres.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

2°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 90%
vent: 10km/h SO

 • 13°C
  DV
 • 11°C
  DS
 • 11°C
  DG
 • 12°C
  DL
 • 9°C
  DT

En directe

Els Informatius