dimarts, 5 desembre 2017

Un projecte de senyalització turística, entre els projectes inclosos als pressupostos pel 2018

Un projecte de senyalització turística, entre els projectes inclosos als pressupostos pel 2018

Durant aquests dies s'està acabant de preparar els pressupostos municipals pel 2018, que es presentaran al proper ple municipal. Els nous comptes per a l'any vinent seran, segons indica l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, realistes amb les possibilitats del municipi, i inclouran diferents projectes: "Seran uns pressupostos, com sempre, realistes amb les possibilitats de l'Ajuntament d'Agramunt i que inclouran obres importants pel municipi com són la segona fase de la reforma de la Residència Mas Vell, que s'ajuntarà amb aquesta primera fase que estem a punt de començar; també contemplen l'arranjament de les voreres de l'Avinguda Jaume Mestres i també totes les tasques per a recuperar per a l'ús municipal l'antiga llar d'infants municipal".

La proposta també inclourà projectes pels nuclis agregats: "Per altra banda, a nivell de nuclis agregats, s'inclourà l'enllumenat de tot el nucli de Mafet i, com ja vam fer en els últims anys, una partida pressupostària destinada a l'arranjament de camins. Per aquest tema ja estem en contacte amb totes les juntes administratives per consensuar quins són els camins necessaris per cada nucli de població del municipi".

També destaca el projecte que des de fa uns mesos s'impulsa des de les regidories de Cultura i Turisme conjuntament amb l'historiador Josep Bertran Mitjavila, amb el que s'està treballant per tal d'elaborar un projecte de senyalització que inclogui els principals elements patrimonials i turístics a través d'una xarxa d'itineraris basats en els espais de la memòria, l'art i la cultura o la ruta de l'aigua. 

Per altra banda, durant el proper 2018, l'Ajuntament també té prevista la construcció de la nova potabilitzadora. Cal destacar també que durant les properes setmanes s'iniciaran les obres d'ampliació de la Residència Municipal Mas Vell, l'arranjament del Carrer Castell o l'ampliació del Centre d'assistència primària, pendent de finalitzar des de l'any 2007. Durant els propers dies, els serveis administratius de l'Ajuntament elaboraran la proposta amb aquest conjunt d'inversions per tal que puguin ser aprovades en el proper ple municipal, abans d'acabar l'any. Solé espera que es puguin aprovar de forma unitària: "Des d'Acord d'Esquerra sempre hem ofert diàleg i la nostra voluntat, com ha estat els altres anys tot i que no hagi sigut possible, és que els comptes de l'Ajuntament pel 2018 siguin consensuats i que el grups de Convergència hi doni suport. En definitiva, buscar que aquesta unitat d'acció que s'està demanant arreu del país, també es visualitzi a l'Ajuntament d'Agramunt".

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

32°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 35%
vent: 20km/h S

 • 36°C
  DJ
 • 35°C
  DV
 • 34°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 34°C
  DL

En directe

Els Informatius