dimecres, 7 març 2018

La conferència introductòria a l'òpera 'Andrea Chénier', avui

La conferència introductòria a l'òpera 'Andrea Chénier', avui

El divulgador musical Pol Avinyó oferirà avui la conferència introductòria a l'òpera ‘Andrea Chénier', d'Umberto Giordano, l'òpera proposada aquest any per anar a veure en el marc del projecte Liceu al Territori. Aquesta òpera, indica Avinyó, destaca per ser una superproducció de la Royal Opera House Covent Garden de Londres, a part de ser musicalment excepcional: "Músicalment és extraordinària. El tenor té quatre àries i tots dos, el tenor i la soprano, tenen dos duos preciosos i espectaculars, sobretot el duo final, és famosíssim, és extraordinari".

‘Andrea Chénier' tracta sobre la llibertat, la lleialtat i la passió en una època tant convulsa com la Revolució Francesa. La seva producció és de gran envergadura i posa sobre l'escenari, a part de grans veus, un muntatge amb grans decorats i un vestuari excepcional. 

La conferència tindrà lloc avui, a les 20.30 h a la Sala de Conferències del Casal Agramuntí i està pensada per a les persones que el proper dia 25 de març vagin a veure aquesta òpera al Liceu però també per al públic en general. 


Imatge: Liceu de Barcelona

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

31°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 45%
vent: 20km/h S

 • 33°C
  DG
 • 31°C
  DL
 • 32°C
  DT
 • 33°C
  DC
 • 37°C
  DJ

En directe

Els Informatius