dijous, 12 abril 2018

La Diputació de Lleida retorna els rebuts que ahir es van cobrar duplicats

La Diputació de Lleida retorna els rebuts que ahir es van cobrar duplicats

Xavier Monné, director de l'OAGRTL, l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals de la Diputació de Lleida, va informar ahir sobre la incidència patida en el cobrament de diferents impostos delegats, consistent en la duplicació dels rebuts. Segons va explicar Monné, ahir al matí es va detectar aquest error que va provocar que al ciutadà se li carregués dos vegades el mateix concepte: un a començament del mes d'abril i l'altre el dia 11 d'abril.

Per solucionar aquest tema, l'OAGRTL es va posar en contacte amb l'entitat financera gestora dels rebuts i es va adoptar la solució de fer una retrocessió global de la segona càrrega, tal i com indica Monné, de tal manera que "el ciutadà veurà un apunt amb caràcter positiu i un amb caràcter negatiu", corresponent a un ingrés en el seu compte pel mateix import i en la mateixa data valor que el dia de la data del càrrec; això vol dir que el resultat serà que el càrrec no ha estat mai fet. 

Aquesta retrocessió es va fer ahir abans de les 16.00 hores i el ciutadà ho podrà comprovar en dies successius.

Aquesta duplicació ha afectat els rebuts corresponents a 180 municipis que tenen delegada la recaptació en la Diputació de Lleida, entre els que es troba Agramunt. Es tracta de rebuts de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, clavegueram, aigua, escombraries i altres conceptes. L'OAGRTL gestionarà els casos en què s'hagués procedit a la devolució del càrrec per part del contribuent, garantint-ne la devolució dels costos.

Per a qualsevol dubte o aclariment, els afectats poden adreçar-se a l'OAGRTL a través del telèfon 973 230 401 o al correu electrònic oagrtl@diputaciolleida.cat.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 5km/h E

 • 35°C
  DV
 • 32°C
  DS
 • 33°C
  DG
 • 34°C
  DL
 • 34°C
  DT

Els Informatius

SUBSCRIU-TE A L'E-BUTLLETÍ

Rep l'e-Butlletí cada dia al teu correu, de forma gratuïta, i estigues al dia del que passa al teu voltant.
Subscriu-te

Vídeo destacat