dimecres, 16 maig 2018

Un scaperoom i el teatre en anglès, principals activitats dels 'English Days' al Macià-Companys

Un scaperoom i el teatre en anglès, principals activitats dels 'English Days' al Macià-Companys

L'escola Macià- Companys d'Agramunt realitzarà, avui i demà, els ‘English Days', una activitat pensada per tal que els alumnes desenvolupin l'anglès en un entorn diferent a l'aula, tal i com indica la professora d'anglès, Imma Peris: "L'objectiu és que tots els alumnes puguin treballar en un altre context l'anglès, fent activitats  que siguin més lúdiques, més cooperatives i que d'aquesta manera surtin de l'aula i s'hagin d'esforçar a practicar una mica més aquest anglès que ja es treballa a l'aula però que ara necessiten en un altre context".

Entre les activitats més destacades d'aquest any, hi ha un scaperoom i el teatre en anglès: "Potser una de les més importants és el teatre, que fan tots els alumnes de l'escola. Venen a fer-nos diferents obres adequades als diferents cicles, a les diferents edats i nivells. Per altra part, la novetat més important serà un scaperoom, que faran tots els alumnes de primària fent diferents grups per tal que puguin fer un treball més cooperatiu, relacionant-se entre ells i aprenent els uns dels altres".

A part, també es faran activitats de música, es faran receptes en anglès i també s'entrarà en el terreny esportiu jugant a baseball. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

16°C


prob. precipitació: 95%
humitat: 100%
vent: 10km/h E

 • 26°C
  DG
 • 26°C
  DL
 • 27°C
  DT
 • 28°C
  DC
 • 24°C
  DJ

En directe

Els Informatius