dijous, 17 maig 2018

La Festa Jove de l'Urgell obre concurs per trobar 3 bandes de música que comparteixin cartell amb Zoo

La Festa Jove de l'Urgell obre concurs per trobar 3 bandes de música que comparteixin cartell amb Zoo

La Festa Jove de l'Urgell, que tindrà lloc el proper 16 de juny a Maldà, ha obert un concurs per promocionar les bandes joves de la comarca. L'alcalde de Maldà, Sebastià Mata, indica que amb aquest concurs es vol potenciar la implicació dels joves a la Festa: "Una de les coses que s'havia detectat a la Festa Jove de l'Urgell és que fa falta implicar més al jovent de la comarca. I una de les coses que el jovent de Maldà es va plantejar va ser la de intentar fer que hi participessin, de forma activa, les associacions de jovent en l'organització o per exemple, les bandes joves de l'Urgell en la festa".

El concurs permetrà que les tres bandes finalistes puguin compartir cartell amb Zoo: "Els hi donem l'oportunitat de fer un directe amb una banda de referència com és Zoo i amb un so professional i una quantitat de públic que creiem que serà gran i que això els hi serveixi per fer el seu primer gran directe i que aquest gran directe sigui a la comarca".

El concurs està obert a bandes musicals amateurs o que no hagin publicat cap disc professionalment en les quals, com a mínim, hi hagi un resident de la comarca. Els interessats en participar en aquest concurs tenen fins al proper 21 de maig per enviar un vídeo musical propi, la/les cançons que tenen i també un breu presentació del grup. Un cop tancat el termini, el jurat farà una selecció prèvia que es penjarà a les xarxes socials de la Festa Jove de l'Urgell, on la gent els podrà votar fins al 3 de juny. Els tres grups finalistes, seran els que tocaran a la Festa Jove de l'Urgell.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

18°C


prob. precipitació: 60%
humitat: 65%
vent: 25km/h E

 • 25°C
  DC
 • 20°C
  DJ
 • 22°C
  DV
 • 21°C
  DS
 • 21°C
  DG

En directe

Els Informatius