dimecres, 30 maig 2018

Esbarzer, el nom de la nova colla infantil del Grup Sardanista Estol

Esbarzer, el nom de la nova colla infantil del Grup Sardanista Estol

‘Esbarzer' és el nom de la nova colla infantil del Grup Sardanista Estol, un nom que es va fer públic el passat dissabte aprofitant el 44è Concurs de Sardanes puntuable pel Campionat Terra Ferma que va tenir lloc a Agramunt. La nova colla, formada per 24 noies i nois d'entre 11 i 13 anys, va ser la notícia més destacada del concurs en el que també cal destacar, indica el president del Grup Sardanista Estol, Jordi Llorens, el bon paper de les colles locals en el concurs: "En quant als resultats de les colles del grup, doncs estem força contents perquè vam aconseguir bones posicions, sobretot en punts lliures perquè les dues colles van guanyar les seves categories. I sobretot, la notícia principal i del que estem més orgullosos del concurs de dissabte és l'estrena del nom de la colla infantil, que es diu Esbarzer, i que és motiu d'alegria"

El d'Agramunt va ser el quart concurs del Campionat i en el mateix hi van competir 14 colles. El podi en categoria gran i sardana de lluïment va ser per la colla Dolç Infern de Lleida, seguida de l'Estol-Espígol, d'Agramunt i Font de Valldans de Ponts. A continuació es classificaren; Xalem de Bellvís, Jovencells de Cervera i Ferma de Ponent de Bellpuig. La colla Santa Maria de les Franqueses hi va participar fora concurs.

En categoria juvenil s'imposà la colla Guspira de Lleida per davant dels Estelats d'Agramunt. En infantil la primera posició va ser per la colla Escarlata de Lleida seguida de la colla Esbarzer d'Agramunt. En aquesta categoria hi van participar com a colles lliures l'escola Macià Companys i el Col·legi Mare de Déu del Socós de la població.

En la modalitat de Punts Lliures el primer lloc del podi en categoria gran va ser per Estol-Espígol, seguits de Dolç Infern, Estelats i Guspira en categoria A, i la classificació en categoria B va ser en primer lloc per Escarlata seguits de Dimoniets i Petits Dimoniets.

Imatge: Grup Sardanista Estol

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

21°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 10km/h E

 • 35°C
  DV
 • 35°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 34°C
  DT

En directe

Els Informatius