dijous, 31 maig 2018

Societat Civil Catalana envia un requeriment al Consell Comarcal de l'Urgell perquè retorni les quotes de l'AMI

Societat Civil Catalana envia un requeriment al Consell Comarcal de l'Urgell perquè retorni les quotes de l'AMI

El Consell Comarcal de l'Urgell va rebre ahir un requeriment de Societat Civil Catalana i Abogados Catalanes por la Constitución en el que s'insta a que es retornin les quotes pagades a l'entitat Associació de Municipis per la Indepencència (AMI) i també s'adverteix que, de no fer-ho, es denunciarà l'ens comarcal davant del Tribunal de Comptes per malversació. Aquest requeriment forma part del conjunt de requeriments que s'han enviat als ajuntaments i ens locals que formen part de l'AMI i, en el mateix, també es demana als integrants que anul·lin la seva pertinença a l'AMI.

El president del Consell Comarcal de l'Urgell, Salvador Bonjoch, va indicar que l'ens comarcal forma part de l'AMI des de 2011 i que la quota anual que s'hi destina és de 500 euros. Sobre com gestionar aquest requeriment, Bonjoch va anunciar ahir que exposarà la situació al proper consell d'alcaldes, que tindrà lloc al pròxima setmana, al temps que valora de forma molt negativa la situació que s'està vivint a Catalunya: "És una pèrdua de la democràcia, de les llibertats i del dret d'expressió. Tothom tenim el dret fonamental d'expressar el que pensem. El que està passant és que hi ha una falta de llibertats total".

Per la seva part, des de l'AMI es va emetre un comunicat el passat dia 18 de maig, dia en el que Societat Civil Catalana i Abogados Catalanes por la Constitución van anunciar aquesta ofensiva contra l'entitat independentista. En el comunicat, l'AMI defensa la seva transparència en els comptes i també lamenta "l'ús de la mentida i de les notícies falses sense documentar" per part de SCC.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

28°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 40%
vent: 10km/h O

 • 34°C
  DG
 • 35°C
  DL
 • 33°C
  DT
 • 34°C
  DC
 • 36°C
  DJ

En directe

Els Informatius