dimarts, 5 juny 2018

Nous gegants, la sonorització d'espais públics i la millora del Carrer Sió, finalistes del procés participatiu

Nous gegants, la sonorització d'espais públics i la millora del Carrer Sió, finalistes del procés participatiu

La segona edició del procés participatiu impulsat per l'Ajuntament d'Agramunt per tal que els agramuntins proposin projectes de millora per la vila, ja té les tres propostes finalistes que ara es podran votar per saber quina serà la guanyadora. El regidor de Noves Tecnologies, Joan Pijuan, indica que una d'elles, és la proposta de creació de nous gegants per la vila d'Agramunt: "Una de les propostes és fer dos gegants en base als gravats de 1908 de Joan Amades. És una proposta que també vam recollir l'any anterior. Aquesta any s'ha tornat a repetir perquè l'any anterior no va tenir suficients suports i aquest any es torna a sotmetre a votació".

La segona proposta, que ha estat formulada per diferents ciutadans i que s'ha ajuntat en una de sola, té a veure amb la sonorització de diferents zones públiques de la vila: "En aquesta proposta de sonoritzar els espais públics s'englobaria el fet de millorar, afegir o canviar el so que ara mateix hi ha en espais com l'Espai Guinovart, l'Escola Macià-Companys i també la Plaça de l'Església".

I finalment, la tercera proposta també és un recull de diferents propostes similars i que, en aquest cas, se centren en la millora del carrer Sió: "Aquí es vol destinar aquesta partida de diners en millores per tal de donar un altre caire o vida al carrer Sió. Aquí ens han arribat propostes per tal de canviar bancs, llums, posar cendres o papereres, etc. Quan la sotmetem a votació, especificarem més en què consistiran aquestes millores".

Les tres propostes es poden votar des d'ahir dilluns, 4 de juny, i fins al proper 24 de juny en el següent enllaç http://www.agramuntenxarxa.cat/participa/ i també de forma presencial a les Oficines de l'Ajuntament d'Agramunt. Poden votar tots els agramuntins censats, majors de 16 anys. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

24°C

cel serè
prob. precipitació: 0%
humitat: 75%
vent: 5km/h O

 • 37°C
  DJ
 • 36°C
  DV
 • 35°C
  DS
 • 35°C
  DG
 • 36°C
  DL

En directe

Els Informatius