divendres, 8 juny 2018

El BAC celebra la festa de final de temporada amb èxit de participació

El BAC celebra la festa de final de temporada amb èxit de participació

El Basquet Agramunt Club (BAC) va celebrar, el passat dissabte, la festa de final de temporada, que acaba amb una valoració positiva, tal i com indica el president del club, Ruben Añé: "Va ser el colofó d'una gran temporada que ha finalitzat amb l'èxit de l'Infantil Femení que primer cop ha assolit un campionat de lliga per a l'entitat en els seus 25 anys d'història. Tothom ha de sentir-se partícip d'aquest triomf, ja que en bona mesura tots els socis, col·laboradors, entrenadors i diferents grups d'interès de l'entitat han aportat el seu gra de sorra per a fer-ho possible".

Les diferents activitats de la Festa de cloenda de la temporada es van iniciar a les 10:00 h.del matí amb la participació dels equips d'escola, pre-mini mixte i mini masculí disputant el concurs de tir two balls per parelles. 

Posteriorment es va poder veure un partit d'exhibició entre components dels equips mini, infantils i cadet femení i, finalment, l'acte central del matí va ser el Clínic de formació a càrrec del responsable del pla de detecció i perfeccionament de talents a la província de Lleida (PDP), Sergi Llurba. La jornada es va estendre fins a la nit, quan es va celebrar un sopar de germanor. 

Des del Club s'informa també que s'està treballant en l'assemblea de socis que es realitzarà avui a les 21:30 h. a la sala de plens de l'Ajuntament així com en les Jornades de Tecnificació i Competició del 2 al 7 de Juliol. 

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

20°C

molt ennuvolat amb pluja
prob. precipitació: 75%
humitat: 50%
vent: 10km/h E

 • 26°C
  DV
 • 31°C
  DS
 • 36°C
  DG
 • 36°C
  DL
 • 37°C
  DT

En directe

Els Informatius