dijous, 21 juny 2018

Uns setanta atletes i ciclistes agramuntins baixaran la Flama del Canigó

Uns setanta atletes i ciclistes agramuntins baixaran la Flama del Canigó

Més de setanta atletes i ciclistes agramuntins del Club Atlètic Escatxics i del Club Ciclista d'Agramunt baixaran, un any més, la Flama del Canigó fins a Agramunt per iniciar la Revetlla de Sant Joan. El primer tram s'inicia a Mont Louis, a França i, tal i com indica Marta Canes, del Club Atlètic Escatxics, són els ciclistes els que la transporten fins a Oliana o Ponts. Aquest any, seran més ciclistes a fer els relleus, un fet motivat sobretot per la disponibilitat que suposa el fet que la revetlla sigui en dissabte: "Aquest any hem augmentat el nombre de ciclistes participants. Habitualment eren grup de quatre o cinc i aquest any seran uns 18 ciclistes els que faran aquests relleus. Ells són els encarregats de fer la gran tirada de recorregut, fan gairebé 120 quilòmetres amb relleus des de la zona Mont Louis o Vilafranca de Conflent, a França, habitualment fins a Oliana o Ponts".

A partir d'Oliana, són els Escatxics els que fan arribar la flama fins a Agramunt, en un primer tram fins a Ponts i d'allí, per camins, fins arribar a les 20.00 h a la Plaça de l'Església: "Habitualment, el primer tram és per carretera i a partir de Ponts, on fem el primer punt de trobada i on hi van tots els nens del Club Escatxics, fem els relleus fins aquí a Agramunt d'uns 300 o 400 metres, adaptats a les característiques dels corredors. Un cop a Agramunt, fem l'entrada conjunta a la plaça".

Aquest any seran una seixantena els atletes dels Escatxics que faran els relleus. Un cop la flama sigui a Agramunt, recorrerà diferents carrers per tal d'arribar a la Plaça de l'Església, on s'encendrà el pebeter i es llegirà el manifest d'aquest any".


Imatge: Escatxics

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

21°C

poc ennuvolat
prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 10km/h E

 • 35°C
  DV
 • 35°C
  DS
 • 34°C
  DG
 • 33°C
  DL
 • 34°C
  DT

En directe

Els Informatius